Palvelut ja hinnasto


Perinteiset taksimatkat

Tilaus- tai tolppakyydit mukavasti, turvallisesti ja ympäristöystävällisesti. Hinta on aina sama, myös öisin ja viikonloppuisin. Ennakkotilaukset ilman lisämaksua. Tilausnumeromme on ilmainen, vain pvm/mpm.

Hinnasto (sis. alv 10%): Aloitus: 9,90 € | Matka: 1,19 €/km | Aika: 1,19 €/min

Lisät: Lentokenttä: 10 € | 5-8 henkeä: 10 € | Lemmikkieläin: 10 € | Avustus: 17,80 €

Oulun kaupungin VPL/SHL kyydit

Ajamme Oulun VPL/SHL virkistys-, asiointi-, työ- ja opiskelukyytejä. Asiakas maksaa vain mahdollisen SHL kyydin maksukaton (50 € tai 75 €) ylittävän osuuden matkalta tai aluerajojen ylittävän osuuden. VPL kyydeistä emme peri omavastuuta, vaan kaupunki laskuttaa sen asiakkaalta. Oulun kaupungin palvelukyytien kuvaus, ohjeet ja haku tästä linkistä.

Asiakas tilaa MPK kyydin soittamalla Matkapalvelukeskukseen p. 08 5584 4015 (auki 24/7). Mikäli Matkapalvelukeskus ei vastaa tai taksi ei ole saapunut 15 min kuluessa, voitte suoratilata taksin numerosta 040 3000 300. Me laskutamme tällöin suoraan kaupunkia matkasta. Muista tällöin ottaa mukaan matkalle VPL/SHL kyytiin oikeuttava korttisi ja oma henkilöllisyyspaperit henkilöllisyyden varmistamiseksi.Kempeleen- ja Muhoksen kunnan VPL/SHL kyydit

Kempeleen- ja Muhoksen kunnan VPL/SHL matkan voit tilata suoraan soittamalla numeroon 0400 300 600 tai sähköpostilla tilaukset@24taxi.fi (sähköposti 24h ennen). Asiakas maksaa matkansa kunnan antamalla maksukortilla.

Koulukyydit

Olemme ensisijainen koulukyytien tarjoaja Oulun kaupungin ns. kanta Oulun alueella.

Info vanhemmille:
Ilmoittakaa aina kaikki poissaolot kouluun.fi palvelun kautta. Poikkeustapauksissa, jos ei pääse koneelle, niin txt:llä tai WhatsApp:illa 040-3000400, pikimmiten heti kun ovat tiedossa. Mikäli viette lapsenne itse kouluun, perukaa kyyti myös tällöin. Sama koskee iltapäivää, jos haette itse, niin muistakaa perua kyyti hyvissä ajoin. Jos olette ilmoittaneet kuljettajalle mahdollisista muutoksista, muistakaa silti laittaa viesti kouluun.fi palvelun kautta.
Laittakaa viestiin: Mitä ajanjaksoa poissaolo koskee ja/tai koskeeko vain aamu- tai iltapäivä kuljetusta. Pikaiset muutokset soittamalla 040-3000400.

HUOM ! Mikäli lapsenne ei ole tullut aamulla taksin kyytiin eikä poissaolosta ole meille ilmoitettu, tällöin lähtökohtaisesti oletamme, että hän ei tarvitse iltapäivälle paluukyytiä. Olemme ilmoittaneet oppilaiden ns. noutoajat, auto odottaa tästä ilmoitetusta noutoajasta max 2 min yliajalle, jonka jälkeen jatkaa matkaa. Toivomme Teidän laittavan lapsenne hyvissä ajoin valmiiksi odottamaan, kun noutoaika on.

Info opettajille:
Ilmoittakaa lukujärjestyksen muutokset mahdollisimman hyvissä ajoin sähköpostilla ja muistakaa ilmoittaa myös onko muutos pysyvä vai tilapäinen. Pikaiset kyytimuutokset aina soittamalla 040-3000400. Ilmoittakaa myös aina kuljetustilauksen yhteydessä oppilaan erityistarpeet, kuten saatto. Kyytikyselyissä, laittakaa valmiiksi oppilaan nimi, kotiosoite ja lukujärjestys.

Häät ja muut tilaisuudet

Tarjoamme premium-luokan kuljetuspalvelua laadukkaalla kalustolla ja erinomaisella asiakaspalvelulla. Meidän VIP kuljetus kruunaa ikimuistoisen vierailun, tapahtuman tai merkkipäivän. VIP automme:

MB Vito VIP Business 1+8 hlö, musta auto, mustalla nahkasisustalla, etc.
MB S-Series 4matic long 1+3 hlö, musta pitkä S-sarjan MB huippuvarustein, mm. hierovat ja ilmastoidut istuimet joka matkustajalle, isot näytöt, panoraamakatto, nahkaverhoilu, etc.

Hinnasto
VIP automme liikkuvat aina ennalta sovitulla hinnalla. Kysy tarjous, räätälöimme sen juuri Teidän tarpeisiinne sopivaksi. Puh. 0400 300 600 tai tilaukset@24taxi.fi
Muistathan tilata hyvissä ajoin.

Vakiomatkatarjous

Kun yksityishenkilönä, perheenä, yhdistyksenä tai yrityksenä käytätte taksia samalle matkalle vähintään 4 kertaa kuukaudessa, saatte täsmällisen ja palvelevan taksimme kiinteällä hinnalla ilman muita maksuja.

Kysy tarjousta numerosta 0400 300 600 tai tilaukset@24taxi.fi